Hoe werkt Pranic Healing?

Pranic Healing is gebaseerd op het feit dat mensen naast een zichtbaar fysiek lichaam ook een “onzichtbaar” energielichaam hebben en dat deze in verbinding met elkaar staan. Als je (fysieke of psychologische) klachten hebt, is dit ook terug te vinden in het energielichaam.Tijdens een healing werk ik aan het herstellen van het energieveld en dit gebruikt het lichaam als een brandstof om zichzelf te genezen. Je lichaam weet zelf goed hoe hij dit moet gebruiken!

Met Pranic Healing kun je het probleem in het aura opsporen en het daar verwijderen. Pranic Healing maakt geen gebruik van medicijnen of apparatuur. Er is zelfs geen fysiek contact nodig met de cliënt. Het lichaam absorbeert de levensenergie die het door laat stromen naar de spieren, organen, klieren en cellen. Ook met eenmalige sessies kunnen er al grote veranderingen plaatsvinden!

Soms kan een sessie voldoende zijn. Bijvoorbeeld om even te ontspannen of als steun in de rug om weer een stap verder te komen. Bij klachten die langer spelen zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Bij meerdere behandelingen valt aan te raden om drie tot vijf afspraken te maken gedurende een bepaalde periode en daarna te bekijken of nog meer afspraken wenselijk zijn. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord, is meer of minder tijd nodig om de balans te kunnen herstellen.

De werking van healing energie stopt niet op het moment dat de healingsessie is beëindigd, de energie kan nog lang in je doorwerken.

Pranic Healing is niet bedoeld om de reguliere gezondheidszorg te vervangen, maar om deze aan te vullen en te ondersteunen.