Tarot Reading

De Tarot is van oudsher een collectie van kaarten met diverse afbeeldingen, bestaande uit 22 grote Arcana- en 56 kleine Arcana-kaarten. 

Arcana betekent 'geheim'.

De tarotkaarten hebben met name een spiegelfunctie: ze laten zien wat er zich hier en nu in ons afspeelt wat lijdt tot zelfkennis, en is daardoor een goed middel om jezelf en je omgeving beter te begrijpen.

Een legging kan duidelijkheid geven over alle soorten levensgebieden. Met Tarot voorspel ik geen toekomst. Het is een krachtig handvat om meer inzicht in jezelf en je situatie te krijgen. Door je bewust te worden van wat er speelt, ben je beter in staat (juiste) keuzes te maken.

Nog nooit een tarot reading gedaan en toch een beetje nieuwsgierig geworden over wat de kaarten jou te vertellen hebben? Is wat jou betreft een volledige sessie net een stap te ver? Dan is een korte reading van 15 min. misschien een idee! Een korte reading kan zelfs zonder vraag ook al veel inzichten opleveren over b.v heden, verleden, toekomst. Of over de huidige situatie, nu niet belangrijk, nu wel belangrijk en de volgende stap. Durf je eens te laten verrassen en een andere invalshoek te kiezen!

Samen of met een paar vrienden of vriendinnen langskomen? Dat kan uiteraard ook!!